Listimet e pasurive të paluajtshme në vend dhe jashtë vendit

   Amerikë

   Amerika Veriore

   Amerika Qendrore

   Karaibet

   Amerika Jugore

   Evropë

   Evropa veriore

   Europa Perëndimore

   Europa Lindore

   Evropa jugore

   Azi

   Azia perëndimore

   Azia Qendrore

   Azia Lindore

   Jug-Lindore Azia

   Azia jugore

   Afrika

   Afrika Veriore

   Afrika e mesme

   Afrika perëndimore

   Afrika Lindore

   Afrika jugore

   Oqeani

   Australia dhe Zelanda e Re

   Melanesia

   Mikronezi

   Polinezi

   Agentiz: Platformë e reklamës së lirë për të gjitha në një, ku mund të postoni reklama për pronat e pasurisë së paluajtshme, udhëtimet dhe biznesin

   Kërkimi i pronave

   Përdoruesit tanë mund të gjejnë lehtësisht pronat sipas disa parametrave, duke përfshirë çmimin, tipin e pasurisë, sipërfaqen, numrin e dhomave etj. Ne ofrojmë qasje në informacione të pronave për blerësit dhe të interesuarit për qira në të gjithë botën, kështu që platforma jonë është e përshtatshme për njerëz nga pjesë të ndryshme të globit. Kudo që të ndodheni, do të keni mundësi të gjeni informacione mbi pasurinë e patundshme në rajonin që ju duhet, në vendin tuaj ose jashtë tij.

   Postimi i reklamave

   Agentiz është një portal reklamash falas që kombinon funksionalitetin e një tregu dhe një agregatori reklamash. Ne pranojmë reklama nga përdoruesit e privuar dhe nga ata që punojnë me pasuri të patundshme në nivel profesional - agjentë shitjeje dhe qeradhenësish të pasurive, menaxherë pronash etj. Për agjencitë e pasurive të patundshme dhe zhvilluesit, ka një qasje e veçantë në partneritete. Përveç shtimit manual të reklamave, është e mundur edhe ngarkimi i automatizuar i reklamave në faqe, gjë që bën procesin e vendosjes së reklamave edhe më të lehtë dhe më të shpejtë.

   Reklamimi në platformë

   Përveç mundësisë së vendosjes së reklamave falas, platforma jonë ofron edhe mundësi për reklamim të paguar. Ne ofrojmë shumë opsione reklamimi që ju lejojnë të rritni dukshmërinë e reklamave tuaja dhe të arrini më shumë klientë potencial. Na kontaktoni për më shumë informacione rreth programit tonë reklamues.

   Shërbime shtesë

   Ne nuk marrim pjesë në transaksione dhe nuk marrim pagesa provizoriale, përdoruesit komunikojnë mes tyre vetë, pa asnjë detyrim ndaj platformës. Platforma jonë nuk ofron shërbime shtesë lidhur me pasurinë e patundshme, si përmbajtje ligjore për transaksione, vlerësimin e pasurive të patundshme, sigurimin e pasurisë etj.

   Kontakt & Mbështetje

   Nëse keni ndonjë pyetje ose problem, ekipi ynë i mbështetjes është gjithmonë i gatshëm të ndihmojë. Na kontaktoni përmes formularit të kthimit në faqen tonë ose me e-mail. Jemi gjithmonë të lumtur të ndihmojmë përdoruesit tanë.

   Politika e privatësisë

   Respektojmë privatësinë tuaj dhe mbrojmë të dhënat tuaja. Të dhënat e përdoruesve tanë ruhen me siguri dhe nuk u zbulohen palëve të treta. Mund të lexoni politikën tonë të privatësisë në faqen tonë.

   Përditësimet dhe lajmet

   Ne punojmë vazhdimisht për të përmirësuar platformën tonë dhe shtuar karakteristika të reja për t'u siguruar përdoruesve tanë përvojën më të mirë. Për të qëndruar në dijeni të ndryshimeve më të fundit në platformën tonë, abonohuni për përditësimet dhe lajmet tona. Na ndiqni në media sociale për të qëndruar në dijeni të lajmeve dhe përditësimeve më të fundit në platformën tonë. Jemi aktivë në Facebook, Instagram dhe Twitter.

   Zhvillohu në platformën e Agentiz sot dhe eksploro botën e mundësive, qoftë që kërkoni një pasuri për veten ose dëshironi të reklamoni në emër të kompanisë suaj. Bashkohu me ne sot!