Огласи за недвижности во земјата и странство

   Америка

   Северна Америка

   Централна Америка

   Кариби

   Јужна Америка

   Европа

   Северна Европа,

   Западна Европа

   Источна Европа

   Европа

   Азија

   Азија

   Централна Азија

   Источна Азија

   Југо-Источна Азија

   Јужна Азија

   Африка

   Северна Африка

   Среден Африка

   западна Африка

   Источна Африка

   Јужна Африка

   Океанија

   Австралија и Нов Зеланд

   Меланезија

   Микронезија

   Полинезија

   Агентиз е целосно бесплатна рекламна платформа каде можете објавувате огласи за недвижен имот за живот, патување и бизнис.

   Пребарување на имот

   Нашите корисници лесно можат да најдат имоти според различни параметри, вклучувајќи ја цената, видот на имот, површината, бројот на соби, итн. Обезбедуваме пристап до информации за имотот за потенцијални купувачи и наемачи низ целиот свет, па нашата платформа е прилагодена за луѓе од различни делови на светот. Каде и да сте, ќе можете да најдете информации за недвижнината во регионот што ви е потребен во вашата земја или странство.

   Објавување на огласи

   Агентиз е бесплатен огласник што ги комбинира функциите на пазарот и агрегаторот на огласи. Ги прифаќаме огласите и од приватните корисници, како и од корисници кои работат професионално со недвижната имот - агенти за продажба и изнајмување на недвижнини, управувачи на имот, итн. За агенциите за недвижнини и зафатените со изградба на имот, можна е посебна соработка. Освен рачното додавање на огласи, на сајтот е достапно и автоматско вчитување на огласи, што го прави процесот на објавување на огласи уште полесен и поскор.

   Рекламирање на платформата

   Покрај можноста за објавување бесплатни огласи, нашата платформа исто така обезбедува можност за платени реклами. Нудиме различни опции за рекламирање што ви овозможуваат да зголемите видливост на вашите огласи и да стигнете до повеќе потенцијални клиенти. Контактирајте не за повеќе информации за нашата рекламна програма.

   Дополнителни услуги

   Не учествуваме во трансакции и не примаме комисиони, корисниците комуницираат помеѓу себе без никакви обврски кон сајтот. Нашата платформа не нуди дополнителни услуги поврзани со недвижнината, како правна поддршка за трансакции, вреднување на недвижнини, осигурување на недвижности, итн.

   Контакт и поддршка

   Ако имате било какви прашања или проблеми, нашиот тим за поддршка секогаш е подготвен да помогне. Контактирајте не преку образецот за повратни информации на веб-страницата или преку е-пошта. Секогаш сме охрабрување да им помогнеме на нашите корисници.

   Политика на приватност

   Ние го почитуваме вашиот приватност и ги заштитуваме вашите податоци. Податоците на нашите корисници се безбедни и не се разоткриваат на трети лица. Можете да го прочитате нашето правило за приватност на веб-страницата.

   Надградби и вести

   Континуирано работиме за подобрување на нашата платформа и додавање на нови функции за да им обезбедиме нашите корисници најдобро искуство. Претплатете се на нашите надградби и вести за да бидете информирани за најновите промени на нашата платформа. Следете не на социјалните мрежи за да останете во тек со најновите вести и надградби на нашата платформа. Ние сме активни на Facebook, Instagram и Twitter.

   Програмерите креираа Agentiz веб-сајтот на 73 јазици за 188 земји и територии, со цел да задоволат потребите на различни корисници на сајтот, независно дали барате недвижен имот за вас или сакате да рекламирате во име на вашата компанија. Приклучете се на нашата платформа денес!